• Járja körbe virtuálisan a Ferihegy Autó bemutató T-Cross modelljét.

  Aktuálisan igényelhető kedvezményeinkről érdeklődjön értékesítő kollégánknál a lenti gombra kattintva!

 •  

   

   

   

   

   

   

 • broken image

  Külső megjelenés

  Erőteljes fellépés és kompakt crossover-formavilág

  Az új T-Cross funkcionális dizájnnal kombinálja nagyvárosi karakterét. Hosszú motorházfedele és széles hűtőrácsa kifejezetten markáns megjelenést kölcsönöz számára. Erőteljes karosszériájával mindenütt megnyerő fellépés jellemzi e sokoldalú tehetséget - a nagyváros forgalmában, a mindennapok utazásai során és terepen egyaránt.

 • broken image

  Egyéni kialakítási lehetőségek

  Az új T-Cross olyan ezerarcú, mint kevesen: az extrafelszerelésként rendelhető „Fekete”, „Energetic narancs” és „Bambuszkert-zöld” dizájncsomagokkal (a Life felszereltségi szinttől) semmi mással össze nem téveszthető megjelenéssel ruházható fel – s vérbeli stílusikonná léphet elő.

 • Kényelem

   

  Ön spontán típus? Akkor az új T-Cross az ideális társ az Ön számára. A jobb első ülés lehajtható háttámlájának és a csúsztatható hátsó üléspadnak köszönhetően tágas és elég rugalmas ahhoz, hogy bármilyen igényt kielégítsen. Digitális műszerfal: az innovatív, modern Active Info Display opcionálisan rendelhető felszereltség. Ez a műszeregység különböző vezetési adatokat és vezetői asszisztensrendszereket jeleníti meg.

  broken image

  Hátsó ülés és csomagtér

  Őrizze meg útközben is rugalmasságát!

  Legyen szó bevásárlószatyrokról, terjedelmes sporteszközökről vagy nagy méretű bőröndökről, hátsó ülés és a csomagtér bőséges hellyel szolgál. A variálható hátsó ülés pontosan az Ön igényeihez igazodik, akár egészben előretolva biztosít nagyobb helyet csomagjai és a nagy bevásárlás számára, akár sík rakodófelületet kialakítva, egyben vagy aszimmetrikusan osztva lehajtva - csakis Ön dönt. A hátsó térkoncepció révén megnövelt lábtér a nagyobb termetűek számára is bőséges helyet biztosítva gondoskodik kényelmes utazásról.

  broken image

  Az első ülések

  Kényelem, ahogyan Ön szereti

  További pluszpontokat kínálnak az első ülések a kényelem terén: a Life felszereltség szinttől felfelé az első utasülés támlája teljes egészében lehajtható, szükség esetén bőséges helyet téve szabaddá, ami különösen előnyös, ha gyakran szállít hosszú és terjedelmes tárgyakat.

  Minden szem előtt és zavartalan áttekinthetőség: magas pozíciójukkal az első ülések menet közben is fokozott kényelmet kínálnak, emellett jelentősen megkönnyítik a be- és kiszállást, miközben kiváló körkörös kilátást biztosítanak.

   

   

  broken image

  Az Active Info Display

  Információk pontosan úgy, ahogyan látni szeretné

  Az extrafelszerelésként kínált Active Info Display formájában nagyfelbontású, 26 centiméter (10,25 col) képátlójú, színes TFT-kijelzőfelülettel működő kombinált műszeregység előnyeit élvezheti, amely nagyobb pixelsűrűsége, intenzívebb színei és fényereje, illetve kontrasztja mellett különböző nézetek kiválasztására is lehetőséget kínál. A hagyományos tartalmakon - mint a fordulatszám, a sebesség és kilométerszámláló - túl célzottan jeleníthetők meg további információk a kombinált műszeregységen.

   

   

  broken image

  Térkínálat

  Tágasabb tér a rugalmasságnak

  A T-Cross utastere sokféleképpen használható ki és sokrétűen variálható, illetve alakítható. A bőséges csomagteret lehetővé tévő, hosszirányban állítható és osztva lehajtható hátsó ülés mellett az utastér megemelt üléspozícióval kínálja a szabadság kellemes érzetét. A csomagtartó akár 455 literes térfogata ugyancsak figyelemreméltó, ám ha még ez sem lenne elegendő, a középső kartámasz magasságában és hosszirányban is állítható.

   

   

 • Kérjen ajánlatot pár kattintással

  Adatai megadása előtt kérjük olvassa el a Ferihegy Autó Kft. adatkezelési szabályzatát.

  Jelen adatok kitöltésével Ön hozzájárul adatai kezeléséhez, a szabályzatban leírtak szerint.

  1185 Budapest Üllői út 822
  0612970310